Placări Ceramice București

Placări Ceramice

Sunteți în căutarea unei soluții practice pentru montarea de gresie și/ sau faianță în imobilul dumneavoastră? Noi vă putem ajuta! Cu peste 7 ani de experiență, vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de modele din care puteți alege. De asemenea, putem oferi acest serviciu și lucrând cu produsele alese de client. Datorită diversității plăcilor ca și mărime, culoare, forme și texturi, este acum mai ușor ca niciodată să creăm acel design deosebit.

Solicită oferta!

  Placări Ceramice București

  Dimensiunea contează

  Experiența ne-a indicat că mărimea plăcilor alese trebuie să depindă de mărimea încăperilor ce urmează a fi placate. Dacă acestea sunt mai mari, putem, desigur, să folosim formate mai mari ale plăcilor ceramice. Cu toate acestea, în anumite cazuri, această regulă poate fi încălcată dacă vă doriți să conferiți unicitate unui anumit spațiu. Plăcile ceramice sunt produse fie din lut alb sau roșu. Cele din lut alb sunt mai rezistente la factori externi, și net superioare cu privire la calitate, comparativ cu cele realizate din lut roșu.

  Porțelanată, obișnuită, rectificată, nerectificată...

  Există diverși termeni de care ne lovim atunci când vorbim de gresie și faianță. Pe scurt, cele rectificate au mărimi mult mai precise, și putem obține un rezultat final peste așteptări.

  Gresia porțelanată prezintă o rezistență sporită la șocuri mecanice. Din acest motiv, ea este îndeosebi potrivită pentru placarea podelelor. Pe de altă parte, plăcile obișnuite se utilizează doar la placarea pereților. Gresia porțelanată este rezistentă la îngheț și se poate monta alături de podelele calde.

  Placări Ceramice București

  Alegerea materialelor cu care lucrăm este o decizie importantă. În cele mai multe situații, alegem materiale de calitate înaltă, care au trecut testul timpului. Acestea sunt durabile și mai rapid de montat, în sensul în care apariția defectelor de manufactură se minimizează. Vă putem consilia cu privire la mărcile de încredere dacă alegeți să colaborați cu noi pentru serviciul placări ceramice București.

  Placări Ceramice București

  De câte plăci de gresie și faianță este nevoie?

  Cel mai simplu răspuns la această întrebare vine în urma unui calcul matematic. Se află perimetrul camerei și se împarte cifra obținută la DIMENSIUNILE plăcilor alese. Este bine să luați în calcul eventualele pierderi, astfel: pentru placările drepte, 15%, iar pentru o placare în diagonală, 30%.

  Puteți ține cont și de gradul de rezistență atunci când alegeți, spre exemplu, gresia. Aceasta se clasifică de la PEI I, care înseamnă de montat doar pe pereți, până la PEI V, pentru zone cu trafic intens. (restaurante, clădiri de birouri etc.)

  Trimite Mesaj
  Bună ziua! Cu ce vă putem ajuta?
  Call Now Button