Instalații Electrice București

Instalații electrice

Rețeaua electrică este un element extrem de important pentru orice spațiu locativ sau de birouri. Cu toate acestea, instalarea și montarea acesteia nu sunt pentru oricine. Pentru siguranța dumneavostră și a celor din jur, este indicat să apelați la o firmă specializată în acest domeniu. Instalația electrică este unul dintre elementele critice ale oricărei construcții, iar o mică greșeală poate costa vieți.

Solicită oferta!

  Instalații Electrice București

  Ce cuprinde gama noastră de servicii?

  Efectuăm instalații electrice pentru clădirile civile și industriale. De asemenea, putem executa instalații de utilizare de joasă tensiune, precum și diverse tipuri de branșamente electrice aeriene și subterane. Specialiștii noștri sunt pregătiți pentru executarea, măsurarea și verificarea prizelor de pământ, dar și a paratrăsnetelor aferente clădirilor rezidențiale și industriale. Pe lângă acestea, vă stăm la dispoziție cu lucrări de mentenanță ale corpurilor de iluminat stradal, pietonal și rutier, ce sunt racordate la instalațiile electrice publice.

  Despre instalațiile de paratrăsnet

  Aceste instalații protejează imobilul împotriva loviturilor de trăsnet din zona imobilului. Acestea pot fi paratrăsnete verticale sau primar și paratrăsnete orizontale sau de suprafață.

  În speță, paratrăsnetele conțin 3 componente principale, și anume captatorul loviturii, conducătorul de legătură între captator și prizele de pământ și, desigur, priza de pământ a acestuia. Există și paratrăsnete cu dispozitive de amorsare (PDA) și care asigură raze mari de protecție la înălțimi mici de montare.

  Instalații Electrice București

  Pentru a solicita o ofertă personalizată, ne puteți scrie un mesaj direct din pagina de contact sau ne puteți apela la numărul +40 786-209-343. De asemenea, ne găsiți și pe WhatsApp.

  Instalații Electrice București

  Instalații de iluminat și prize

  Există diverse tipuri de instalații de iluminat și prize, ce au destinație diferită, respectiv pentru iluminat ori destinate alimentării receptoarelor. În anumite situații, se pot utiliza instalații electrice care servesc ambelor destinații. De regulă, în locuințe, birouri și clădiri, aceste instalații se vor executa îngropat, pe când în hale – ele se execută aparent (sunt vizibile).

  Instalațiile de iluminat și prizele sunt acompaniate de conducte, cabluri și tuburi protectoare. Toate acestea sunt menite să confere siguranță utilizatorilor. Contactați-ne astăzi pentru o ofertă de preț personalizată pentru instalații electrice București!

  Trimite Mesaj
  Bună ziua! Cu ce vă putem ajuta?
  Call Now Button