CURĂȚENIE SPAȚII COMERCIALE BUCUREȘTI

Curățenie Spații Comerciale

Oferim servicii complete de curățenie spații comerciale, în București și împrejurimi. Colaborăm atât cu instituții și asociații, cât și cu persoane juridice. Așadar, dacă dețineți spații precum: cabinete medicale sau stomatologice, magazine, sedii bancare sau de partid, universități, centre educaționale și altele asemenea, vă invităm să ne contactați!

Solicită oferta!

  Curățenie Spații Comerciale București

  Spațiile cu trafic ridicat

  Pentru spațiile cu trafic ridicat, în speță acolo unde se lucrează cu mulți clienți, precum sedii bancare, spații comerciale, dar și companii mari cu peste o sută de angajați, recomandăm spălarea mecanizată. Aceasta deține multiple beneficii, printre care amintim o mai ușoară întreținere ulterioară. De asemenea, se redă strălucirea inițială și se mărește durata de viață a suprafețelor. Pentru o ofertă personalizată, ne puteți contacta la telefon +40 786-209-343, sau pe WhatsApp. De asemenea, puteți opta pentru servicii contractuale și periodice de tip abonament, ce pot fi zilnice, o dată la 2-3 zile, săptămânale, bilunare sau lunare, în funcție de necesități.

  Ce include serviciul de curățenie spații comerciale?

  Vă punem la dispoziție mai multe proceduri de curățenie din care puteți alege ceea ce se potrivește pentru dumneavoastră sau pentru afacerea dumneavoastră:

  Procedurile noastre includ curățarea ușilor de acces, precum și a mobilierului. De asemenea, puteți opta pentru curățarea întrerupătoarelor sau chiar pentru curățarea instalației de încălzit și de iluminat. Adițional, putem include în pachetul dumneavoastră spălarea geamurilor, aspirare și spălare mecanizată a pardoselilor acoperite, curățarea petelor. Nici holurile și scările de acces nu sunt ignorate – balustradele vor străluci din nou iar evacuarea resturilor menajere se poate face depozitându-se la punctele de colectare.

  Curățenie Spații Comerciale București

  Putem acoperi spații comerciale cu trafic mic, moderat și intens. Ca și suprafețe, putem acoperi inclusiv spațiile comerciale de dimensiuni mari, precum centre comerciale și spații asemănătoare. De cele mai multe ori, în astfel de spații există cerințe speciale de igienă, iar angajarea unei firme de curățenie poate fi o soluție potrivită în acest sens.

  Prețul va fi stabili de comun acord în urma unei cereri de ofertă din partea dumneavoastră. Vom analiza împreună nevoile afacerii dumneavoastră, precum și necesarul periodic de servicii de curățenie, și vă vom propune o primă ofertă. Aceasta poate fi ulterior personalizată pentru dumneavoastră.

  Curățenie Spații Comerciale București

  Echipamentele utilizate

  În prezent dispunem de soluții tehnice și detergenți și dezinfectanți premium, special concepuți pentru curățarea spațiilor comerciale. Dispunem, de asemenea, de o gamă variată de aspiratoare cu filtre HEPA, acestea asigurând o filtrare adițională. Pentru spălarea mochetelor, a covoarelor și a tapițeriilor din diverse incinte, ne bazăm pe un aspirator profesional cu spălare injecție – extracție.

  Suntem pregătiți pentru a îndepărta chiar și petele încăpățânate. Serviciul de curățenie este recomandat să se desfășoare în afara orelor de program – sau atunci când activitatea comercială este întreruptă.

  Trimite Mesaj
  Bună ziua! Cu ce vă putem ajuta?
  Call Now Button