CURĂȚENIE BIROURI BUCUREȘTI

Curățenie Birouri

Sunteți în căutarea unei soluții rapide și eficiente pentru curățenia din birourile de lucru? Considerați că timpul nu vă este suficient pentru a vă ocupa și de acest aspect? Venim în sprijinul dumneavoastră cu personal dedicat și muncitor, care să se ocupe de acest lucru!

Solicită oferta!

  Curățenie Birouri București

  Ce include serviciul de curățenie birouri?

  Acest serviciu beneficiază de opțiunea de customizare, în funcție de:

  • perioada contractuală
  • periodicitatea pentru care se optează
  • tipul de operațiuni dorite
  • intervalul orar sau săptămânal pentru care se doresc intervențiile

  Astfel, puteți opta pentru varianta de curățenie de întreținere, care se realizează în birouri, holuri, ascensoare, scări și grupuri sanitare. Adițional, se poate opta pentru curățarea locurilor de parcare. La bază, acest tip de serviciu include aspirarea și spălarea pardoselilor sau a mochetei, ștergera prafului de pe mobilier, precum și colectarea deșeurilor. De asemenea, utilizăm soluții speciale pentru suprafețele din crom, inox sau aluminiu.

  Dezinfecție pardoseli și spălare geamuri

  Alte două variante adiționale pentru care puteți opta sunt spălarea și ștergerea geamurilor, precum și ștergerea umedă, acolo unde este posibil, a pardoselilor dure cu dezinfectant.

  Angajații dumneavoastră merită să beneficieze de un mediu de lucru curat pentru a-și desfășura activitatea. În speță, contractele pe care le încheiem se pot personaliza în funcție de mai mulți factori, precum suprafața pe care se va interveni și procedurile concrete ce se doresc.

  Pentru a obține o ofertă de preț personalizată, vă rugăm să ne contactați la +40 786-209-343, sau accesând pagina noastră de contact.

  Curățenie Birouri București

  Suntem disponibili de Luni până Vineri pentru realizarea de servicii de curățenie birouri București. De asemenea, pentru zilele de Sâmbătă și Duminică vă rugăm să ne contactați pentru a vă putea furniza soluții optime.

  Acest serviciu este disponibil în București și împrejurimi. Pentru propuneri mai complexe, ce nu se află în aria noastră de acoperire, vă rugăm să luați legătura cu noi.

  Curățenie Birouri București

  Soluții și produse utilizate

  Respectăm toate standardele internaționale de calitate (ISO 9001 și ISO 14001), așadar soluțiile și produsele pe care le folosim se încadrează aici. De asemenea, investim constant în echipamentele cu care lucrăm, și au integrat managementul calității conform standardelor internaționale.

  Frecvența cu care putem interveni este zilnic, o dată la doua-trei zile, săptămânal, bilunar sau lunar. În cazul în care aveți alte solicitări în acest sens, le puteți aduce în discuție iar noi vom încerca să ne mulăm pe acestea. Experiența și profesionalismul sunt atuurile noastre cheie în relațiile profesionale. Contactați-ne acum!

  Trimite Mesaj
  Bună ziua! Cu ce vă putem ajuta?
  Call Now Button