Compartimentări sticlă și gips carton București

Compartimentări sticlă și gips carton

Compartimentările cu sticlă și/sau gips carton sunt o opțiune excelentă pentru spațiile deschise. Acestea pot oferi un plus de eleganță, precum și eficientizarea zonelor de trafic. Spre exemplu, plăcile de gips-carton sunt de tip sandwich, și ajută la izolarea fonică. Pereții de compartimentare pot fi, de asemenea, simpli sau dubli.

Solicită oferta!

  Compartimentări sticlă și gips carton București

  Avantajele compartimentării cu gips-carton

  Pe lângă izolarea fonică, mai sus menționată, putem vorbi de estetică și de flexibilitate. Se pot realiza lucrări de finisaje mai deosebite, într-un timp mult mai scurt față de alte tehnologii. De asemenea, ipsosul acționează ca o barieră pentru un incendiu. Acesta cuprinde molecule de apă în structura sa, care îl fac mai greu combustibil. Nu în ultimul rând, are tendința să absoarbă umezeala, în caz de exces, dar și să o regleze în caz că aerul este prea uscat.

  Avantajele compartimentării cu sticlă

  Soluțiile de compartimentare cu sticlă a spațiilor deschise reprezintă o variantă foarte elegantă și modernă de amenajare.

  Pe lângă aspectul foarte business și modern pe care îl va căpăta spațiul de lucru, acesta va căpăta și luminozitate. Mai mult de atât, sticla utilizată poate fi aleasă în funcție de preferințe: clară, sablată sau personalizată în funcție de mărimea panourilor de sticlă. De asemenea, intrările pot fi realizare cu uși batante, glisante, automate sau pe toc.

  Compartimentări sticlă și gips carton București

  Acest aspect depinde în foarte mare măsură de aspectul pe care doriți să îl conferiți spațiului. Spre exemplu, dacă vorbim despre o locație frecventată de clienți, compartimentarea cu sticlă este o variantă viabilă. De asemenea, dacă doriți să adaugați funcționalități extra sau să mascați anumite zone în particular, puteți, desigur, să apelați la ambele forme de compartimentări.

  Compartimentări sticlă și gips carton București

  O alegere inspirată

  Plăcile din gips-carton sunt extrem de populare astăzi. Ele se montează foarte ușor și au prețuri accesibile. Ele sunt, de asmenea, 100% reciclabile. Sunt formate dintr-un strat de ipsos acoperit pe ambele suprafețe de folii cartonate. Pereții pe care îi puteți obține din plăci de rigips și vată minerală sunt ușori și nu vor încărca structura.

  Vă stăm la dispoziție cu toată expertiza noastră pentru a vă răspunde la întrebările legate de compartimentări sticlă și gips carton București. Iar, în cazul în care decideți să colaborați cu noi, vă garantăm că vom plasa pe primul loc dorințele și nevoile dumneavoastră.

  Trimite Mesaj
  Bună ziua! Cu ce vă putem ajuta?
  Call Now Button