AMENAJĂRI RESTAURANTE BUCUREȘTI

Amenajări Restaurante

Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu servicii complete de amenajări restaurante București, interioare și exterioare. Dintre procedurile pe care vi le putem oferi, enumerăm: compartimentări rezistente la foc, turnare șape epoxidice, vopsire pereți cu vopsea epoxilică, precum și placări ceramice (piatră naturală, gresie, faianță). De asemenea, putem efectua instalații electrice și sanitare. Totul, pentru ca viitorul restaurant să îndeplinească toate standardele de siguranță și sănătate.

Solicită oferta!

  Amenajări Restaurante București

  Ce alte servicii îmi puteți oferi?

  • montaj hote și instalații de stingere
  • montaj PVC
  • montaj LVT
  • placări cu lemn natural și PAL
  • construcție și montaj tavane false metalice din tablă expandată
  • construcție și instalare corpuri de iluminat
  • realizare obiecte de decor din sticlă și fier

  Totul începe de la o idee

  Considerăm că, pe lângă aspectele tehnice de construcții și amenajări, un alt element cheie pentru a genera o atmosferă primitoare este design-ul interior.

  Un design interior de excepție se va integra perfect în spațiul aferent, și va rezona cromatic cu acesta. De asemenea, la amenajarea restaurantului, se va ține obligatoriu cont de funcționalități, atât ale aparatelor din bucătărie, precum și de elementele din salonul principal de servire. Un alt punct de menționat aici ar fi faptul că spațiul trebuie eficientizat la maximum pentru a integra cât mai multe funcționalități.

  Amenajări Restaurante București

  Acest aspect depinde în funcție de suprafața curentă, elementele de mobilier și corpuri de iluminat alese, dar și de operațiunile necesare. Contactați-ne pentru a discuta pe larg nevoile afacerii dumneavoastră.

  Costurile finale vor fi stabilite după o primă evaluare a spațiului care necesită renovare și după stabilirea necesarului de materiale. Lucrăm cu materiale de calitate, așadar costurile finale vor reflecta și acest aspect. Credem în treaba făcută bine, deoarece un lucru mai ieftin la început, poate deveni mai scump în timp.

  Amenajări Restaurante București

  Câteva detalii practice

  Ca regulă general acceptată, 40% din spațiu va fi alocat bucătăriei, depozitării și toaletei, iar 60% va fi dedicat servirii mesei. Acesta este un calcul optimizat de către experții din întreaga lume. Desigur, spațiul dintre mese trebuie să fie suficient de mare, iar clienții trebuie să fie văzuți foarte clar de către personal. Amplasarea toaletelor este necesar să fie accesibilă, în sensul în care acestea trebuie să fie ușor de identificat de către clienți.

  Nu în ultimul rând, este bine să ținem seama de elemente de acces exterior și interior pentru persoanele cu dizabilități.

  Trimite Mesaj
  Bună ziua! Cu ce vă putem ajuta?
  Call Now Button