AMENAJĂRI BIROURI BUCUREȘTI

Amenajări Birouri

Biroul în care se petrece cea mai mare parte din zi trebuie să aibă personalitate și să inspire în muncă. Doar astfel atmosfera la locul de muncă va putea fi una relaxată și în același timp, productivă. Cu o experiență de peste 7 ani în acest domeniu, compania noastră își propune să vină în întâmpinarea solicitărilor pentru amenajare de birouri, atât în București, cât și în împrejurimi.

Solicită oferta!

  Amenajări Birouri București

  Clienții noștri ne recomandă

  Pe lângă lucrările complete de amenajări, putem interveni inclusiv cu lucrări de instalații electrice și sanitare, precum și montaj mochetă de tip dale și rolă. De asemenea, putem compartimenta viitorul birou cu sticlă securizată, sau chiar cu gips-carton, după preferințe. Printre clienții noștri, se numără Sheraton Hotel, Cinemax, Tchibo, Engie și Mall Veranda.

  În același timp, vă putem oferi servicii de curățenie adiționale după efectuarea lucrărilor de amenajări interioare. Astfel, puteți utiliza încă din prima zi la maximum noul spațiu creat.

  Stabilirea design-ului

  Pentru stabilirea arhitecturii interioare și a elementelor de design, ținem cont atât de părerea clientului, cât și de propunerile designerilor noștri colaboratori.

  De asemenea, vom ține întotdeauna cont și de bugetele alocate pentru aceste modificări, de calitatea materialelor utilizate și de dorințele dumneavoastră. Vom analiza împreună fiecare aspect, așteptându-ne la modificări atât din partea noastră, cât și din partea dumneavoastră. Aceste modificări sunt de cele mai multe ori, esențiale, deoarece ele au rolul de a optimiza spațiul alocat.

  Amenajări Birouri București

  Ne puteți contacta direct prin formularul de contact sau la numărul de telefon +40 786-209-343. Echipa noastră vă stă la dispoziție cu orice solicitări aveți legate de serviciul de amenajări birouri București.

  În principiu, odată ce preluăm solicitarea dumneavoastră, este necesară minimum o întâlnire pentru a vedea spațiul și a stabili necesarul de materiale. Ulterior, vă putem acorda o ofertă de preț. În cazul în care acceptați oferta noastră, vă putem comunica data de începere a lucrărilor. Desigur, acest aspect poate fi stabilit de comun acord, însă veți afla de la bunul început posibilitățile noastre de preluare a proiectelor noi, precum și disponibilitatea.

  Amenajări Birouri București

  Consultanță și design

  Punem un foarte mare accent pe calitatea serviciilor și a materialelor cu care lucrăm, deoarece vrem să ne asigurăm că ele vor rezista un timp îndelungat. Preferăm întotdeauna să lucrăm cu materialele noastre. În ceea ce privește partea de consultanță și design, vă putem oferi diverse variante pentru eficientizarea spațiilor disponibile.

  Înțelegem importanța imaginii unui spațiu de birouri pentru compania dumneavoastră – de aceea suntem extrem de flexibili în ceea ce privește conceptul inițial de design interior. De asemenea, respectăm procesele, până la finalizarea la cheie a lucrărilor.

  Trimite Mesaj
  Bună ziua! Cu ce vă putem ajuta?
  Call Now Button